Lokasi para pengunjung global di Blog ini

Easy Money With One Click

Dish Pointer - Untuk anda yang mempunyai hobi memasang FTA Satellite Dish. Sila taip lokasi anda.

Musik Latar Blog Williborn@Sinsilog.Blogspot.Com

Video Klip Pilihan 2010

Shakira - Waka Waka (This Time For Africa) Iyaz - Solo Justin Bieber - Baby Lady Antebellum - Need You Now Train - Hey Soul Sister

Jumaat, Februari 06, 2009

Fenomena Ganjil -2

Labuan 06 feb 2009, Kiriman kali ini masih berkisar kepada Fenomena Ganjil tetapi agak berlainan sedikit daripada kiriman saya yang lalu. Jika Fenomena lalu berlaku di Lautan tapi kali ini pula berlaku di langit yang biru.

Sedang saya berehat-rehat di belakang rumah pada kira-kira jam 11:30 pagi sambil melihat-lihat di awan nan biru, secara tiba-tiba tanpa dirancang saya terasa sesuatu yang menarik minda saya untuk mengambil gambar. Keadaan awan yang semakin tebal perlahan-lahan bergerak dibawa tiupan angin menandakan hujan akan turun pada bila-bila masa. Saya pun mula memfokus -fokus kamera dan seterusnya mengambil gambar awan-gemawan tersebut. Sambil melihat semula gambar-gambar yang dirakam, tidak ada satu pun yang dirasakan menarik dan terus memadamnya. Seterusnya saya fokuskan lagi terus ke arah awan dan langit yang biru. Tiba-tiba saya terpandang sesuatu bentuk kepulan awan yang boleh memberi sesuatu petunjuk menarik dan dengan serta-merta merakamnya. Kejadian tersebut berlaku dengan amat pantas iaitu kira-kira 10 saat dan selepas itu ianya hilang dan membentuk awan biasa.

Cuba anda lihat gambar tersebut di atas, .. Adakah anda perasaan apa-apa di situ??. Lihat pula pada gambar dibawah;

Dalam bulatan merah ada menggambarkan wajah manusia yang telah menjadi reput atau lebih jelas dengan rupa tengkorak manusia. Perhatikan dengan teliti dan lebih fokus, anda pasti akan dapat menggambarkannya. Itulah fenomena terbaru yang saya rakam sendiri tanpa mengubah atau membuat 'editing' pada gambar tersebut (Ianya adalah Ori).

....Ingatlah, bahawa kekuasaan Tuhan akan menampakkan tanda-tanda kelekaan setiap kita sebagai manusia di dunia tetapi beruntunglah mereka yang telah diperlihatkan sebab di situ akan timbul rasa kesedaran untuk berbuat baik serta senantiasa menurut perintahnya... PEACE.